Kenser Kelenjar beransur pulih - pakar4life

4life Transfer Factor Testimoni – Kanser kelenjar

TESTIMONI 4LIFE TRANSFER FACTOR – KANSER KELENJAR

Salam semua, hari ini sy nak share tentang testimoni pengguna transfer factor 4life.

Ada seorang hamba Allah pengidap penyakit kanser kelenjar pada 20/4/2013.  Alhamdulillah setelah mengamalkan memakan Transfer factor 3 biji x 3 kali sehari. Pesakit ini perlu memakan Transfer Factor pada kadar yang banyak sedikit kerana sakit beliau sudah agak teruk sehinggakan membengkak di seluruh leher beliau.

Selepas mengamalkan memakan 4Life transfer factor, Pada 27/5/2013 bengkak beliau sudah beransur mengecil. sehingga kita dapat lihat dikawasan bengkak sudah mengurang daripada sebelumnya.

Kenser Kelenjar beransur pulih - pakar4life
Kenser Kelenjar beransur pulih

Sebelum itu, sy ceritakan sikit apa tu kanser kelenjar dan bagaimana ia boleh terhasil.

Penyebab kenser kelenjar/ kelenjar leher bengkak.

  1. Genetik – Faktor genetik adalah faktor yang biasa dikaitkan dengan kanser kelenjar atau kelenjar leher bengkak. Jika ada diantara ahli keluarga kita yang pernah mengalami kelenjar leher bengkak, ahli keluarga yang lain juga boleh mendapat penyakit yang sama.
  2. Umur – Faktor umur juga adalah faktor yang dikaitkan dengan kelenjar leher bengkak. Kelenjar leher biasanya terjadi pada umur lingkungan 15-30 tahun. Ia juga biasa terjadi kepada mereka yang berumur lebih daripada 55 tahun.
  3. Pernah terkena Virus – Jika seseorang itu pernah terkena virus, maka beliau juga berpotensi mendapat kelenjar leher membengkak.
  4. Immune system yang lemah – Immune system yang lemah juga adalah antara penyebab kelenjar leher bengkak. System immune akan beransur lemah jika kita terkena demam, kencing manis atau terkena virus. Kebanyakan penyakit akan menyebab system ketahanan badan melawan penyakit menjadi lemah.

 

Cara-cara untuk mendapatkan khidmat nasihat penggunaan 4life Transfer Factor anda boleh whatsapp sy ke http://ikhtiaruddin.wasap.my atau +60173134876

Anda juga boleh membeli secara online disini :

>> https://www.lelong.com.my/4life-transfer-factor-tf-plus-advanced-90-capsules-etia86-I5623844D-2007-01-Sale-I.htm

Sebelum memakan sila dapatkan nasihat dp sy dulu, kerana sy ambil berat tentang kesihatan anda.

 

#PengedarSah #4LifeTransferFactor #PengedarDiPerlukan #4Life

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *